Mooiergeluid.nl: producten die zorgen voor een optimale geluidsbeleving in uw huiskamer. 

Een mooi geluid in de huiskamer is op de eerste plaats afhankelijk van de kwaliteit van de geluidsapparatuur. Daarnaast speelt de akoestiek van de ruimte eveneens een grote rol. Akoestiek kan enigszins verbeterd worden met het aanbrengen van bijvoorbeeld geluidsabsorberende panelen.
Voor een optimale geluidsweergave gebruikt u geavanceerde, innovatieve producten, zoals

  • Anti-Mode, het wonderdoosje (uit Finland) voor subwoofers en stereosets
  • Böhmer Audio, (uit Zweden) absoluut de beste oplossing voor luidspreker- en akoestiekcorrectie
  • Audyssey Pro, geïntegreerd in de betere surround receivers/processors

Isoacoustics luidsprekerontkoppelaars uit Canada laten uw luidsprekers beter klinken, omdat trillingen niet worden doorgegeven naar en van de ondergrond. Isoacoustics oogst regelmatig veel waardering voor de effectieve werking. Isoacoustics heeft ook oplossingen voor de ontkoppeling van apparatuur.

Indiana Line luidsprekers uit Italië is een zeer betaalbaar merk. Keer op keer bewijzen wij weer op beurzen en shows dat dit merk hoge prestaties biedt voor een lage prijs. Uiteraard demonstreren wij nooit zonder ruimte-akoestiek correctie, meestal met Anti-Mode; en bij surround sound met Audyssey Pro. Door de nadelige invloed van de kamer te corrigeren, komen de luidsprekers nog beter tot hun recht. 

Bij koopjes hebben wij diverse artikelen die niet meer tot de actieve collectie behoren, demo-apparaten of inruilartikelen. Ook hebben wij apparaten die ons toegezonden zijn door producenten om op te nemen in de collectie. Echter niet alles wordt opgenomen en die apparaten bieden we ook aan bij de koopjes. 

Bekijk onze koopjes