Anti-Mode: waarom heb ik het nodig?

Iedere luidspreker reageert met zijn omgeving. U kunt dat horen doordat op sommige plaatsen het geluid veel harder klinkt dan op andere plaatsen. Dat komt omdat lage geluidfrequenties tegen de muren van de kamer botsen en daardoor 'staande golven' in uw kamer maken. Deze staande golven veroorzaken de dreunende bassen die het overige basgeluid maskeren. Bij geluidseffecten in actiefilms is het niet storend, maar bij muziek gaat dat ten koste van een mooi natuurgetruw geluid.

Dit efect word veroorzaakr door uw kamer, en dus niet door uw luidsprekers. Gelukkig hoeft u uw kamer niet te verbouwen: met de Anti-Mode kunt u het storende effect van uw kamer grotendeels opheffen.

Het installeren en éénmalig inregelen is eenvoudig: u sluit het apparaat aan op uw installatie, drukt op de knop en de Anti-Mode regelt zichzelf binnen enkele minuten in. Daarna is het apparaat klaar voor gebruik. Geen computers, geen software, geen gedoe. Gewoon genieten!

Optimaliseer uw stereosysteem met Anti-Mode X4

2erX4 schw silber sm

De interactie tussen uw luidsprekers en de luisterruimte is meestal de grootste storende factor in de prestaties van een high-end audiosysteem. Elke luisterruimte creëert fouten van tientallen decibellen of meer. Deze afwijkingen zijn vooral hoorbaar bij de bas- en lage middentonen, waarbij de klassieke akoestische oplossingen geen soulaas meer bieden.

De nieuwe DSPeaker Anti-Mode X4TM voorversterker / DAC / hoofdtelefoonversterker combineert een uitgekiende selectie van audio-elektronica met meer dan een decennium aan expertise in akoestiek en signaalverwerking. Hij is ontworpen met één doel voor ogen: het naar een hoger niveau tillen van wat mogelijk is in stereogeluidsweergave in de huiselijke omgeving.

Lees meer..

Op deze website leest u alles over de Anti-Mode, welke types er zijn, hoe de Anti-Mode precies werkt en hoe u het beste de Anti-Mode kunt gebruiken in de diverse situaties.

am8033cinema AntiMode8033S front opt AM20DCfront X4